Det kan have tillid til “Chan” i listen over hans par ones.

Sia Chanchalad Thongdee eller lederen af Ch.Khaoyuhaisuzu at bekræfte om hans boxer eller Bigbank Weerachat og A.Cafe, der har deres gode huld kæmpe vilje. Væsentligt, Bigbank, der altid gør gode arbejder med hans god opmærksomhed, videre den næste kamp at kæmpe med Kengkat P. Pekko kunne have noget problem for ham sikkert. Derudover bør det har tillid til de gode resultater af Bigbank at hævn igen Suek Phumphanmueng af commander Sukthad Phumphanmueng udsendes denne fredag af 29 januar 2016.

 

Nu, commander Sukthad Phumphanmueng eller promotor af Suek Phumphanmueng og teamwork af Banphonlamuengdee kan gøre lister over parret dem til at kæmpe igen fredag af 29 januar 2016 Lumphinee Ramintra boksestadion. , denne kamp kan være setup i den større kamp end tidligere ved at gøre listerne over de kendte par dem og den nye stjerne dem til at deltage denne kamp. Derfor, det har 3 par, dem til at kæmpe denne kamp, der er Bigbank til at kæmpe med Kengkat P. Pekko, Weerachat til at kæmpe med Chokdee bugten Pattaya og Kittichai Satiscd til at kæmpe med Krichthongkhamlek af Keelakorat skole.

 

Sia Chanchalard har afsløret, at alle 3 boksere har deres gode huld efter praktiserende løbende, især for Bigbank, der har lavet den gode form. Således kunne han overvinde Kengkat P. Pekko som tidligere; men det skulle være skødesløs også fordi hans par, man kan forberede den god strategi også. den anden side bekræfter Sia Chanchalard stadig om det andet vindende sin bokser.

 

Sia Chanchalard er virkelig overbevist om, at det kan have tillid til Bigbank Weerachat og Kittichai, der har deres gode tilstand at bekæmpe uden at gøre det dårlige navn til boksning lejr for sikker. Ligeledes bør det tage et kig til den nye stjerne parret, en eller Weerachat og A.Cafe om at blive de berømte en.

Leave a Reply