“Taksinlek” kan bevise hans præstation om at blive vinder at blive rost.

Onkel Moo Kertniwat eller træner af Taksinlek Kertniwat har bested henvisning til Muay Thai fans, fordi han har symphatized ham efter han har tabt spillet, bortset fra at være vinderen. er det sikkerat denne boxer ikke kan forråde for hans karriere sikkert. Derfor, denne næste kamp han måtte kæmpe med Yokwittaya Phetseimeun Suek Phetwittaya dette 28 januar 2016 Rachadamnern boxing stadium. Og han kan blive en fremragende som tidligere absolut.

 

Efter Taksinlek Kertniwat har været slået af sin par, en, har han fået skylden af Muay Thai fans. Derefter, Moo Kertniwat eller træner af Taksinlek ikke føler sig komfortabel for denne aktion af Muay Thai fans, han har anmodet om symphathy ikke kun for at være vinderen kun. Desuden har han trøstede sin bokser og sendt opmuntring til ham at forstå mesteren i fremtiden.

 

For en anden kamp, kan Taksinlek kæmpe med Yokwittaya Phetseumeun i 131-133 pund Suek Phetwittaya denne torsdag 28 januar 2016 Rachadamnern boxing stadium. Således træneren Moo har afsløret, at Taksinlek har den gode vane, Muay Thai fans bør være symphatized for ham og trorham ikke at svigte i kampen for 100 procent.

 

Træner Moo er virkelig sikkert, at denne kamp, han gerne Muay Thai fans for at bevise for sin præstation uanset om Taksinlek er godt nok til at blive den udmærkede sig i fremtiden.

Leave a Reply