“Numnoi” er virkelig stolte af at kæmpe med sit formål.

Lek Somsakul og Numnoi Singphathong eller de store chefer for Sitnumnoi har accepteret det nu han er virkelig glad for meget efter Raffee Singphathong er gået ind i den afsluttende runde af 13rd Fukthiangroup med Faipha S. Narongrit.

 

Lek Somsakul og Numnoi Singphathong eller de store chefer for Sitnumnoi boksning lejr har afsløret deres sind, efter at Raffee Singphathong har besejret Intreethong P. Theennaphat Semi endelige runde af Suek Chao Muai Thai. Desuden var det setup i slutningen af året ved at kæmpe Om Noi boxing stadium Suek 13rd Fukthiangroup. Således, de er virkelig glad for meget, efter at Raffee Singphathong er gået ind i sidste runde af dette program med sin succes. Men tidligere denne bokser havde hans meget pres meget denne kamp.

 

Lek Somsakul sagde, at nu er det kommet til at være den sidste runde med ud over sin drøm. , nu Raffee har bevist sin ydeevne til Muay Thai fans allerede ved at besejre udlænding bokser. , det er ikke nemt at gøre ved at oprette den nye historie til denne boxing cirkel for.

Leave a Reply