Det bør få de store investeringer på hot-programmet i Suek Kingthong.

Kingthong Luakphrabat kunne vise de gode resultater af Suek Kingthong 13rd i januar i 2016 skal være hepper Muay Thai fans. bliver der 4 par, dem til at kæmpe denne kamp; nemlig Sangfah Ch. Wasan at forstå 100,000 baht med Samingdate S. Chaiyakorn, Tabtimsiam N. Sripheung at forstå 200,000 baht med Ninsiam T. Paopiamthrabpadraew, Kaito W. Wanchai at forstå 1 million med Thanadate Th. Pran 49 og de sidste par boxer eller Fahngam Yodmuaiphonrat at forstå 100,000 baht med Buakhaolek S. Rattanarungroj.

 

For Suek Kingthong 13rd i januar i 2016, vil der være 4 par boxershorts til at kæmpe denne kamp; nemlig Sangfah Ch. Wasan at forstå for 100,000 baht med Samingdate S. Chaiyakorn, Tubtimsiam N. Sripheung at forstå 200,000 baht med Ninsiam T. Paopiamthrabpadraew, Kaito W. Onechai at forstå 1 million baht med Thanadate Th. Pran 49 og den sidste par, en eller Fahngam Yodmuaiphonrat forstå 100,000 baht med Buakhaolek S. Rattanarungroj til at kæmpe med funniness. Som resultat er det sikkert, at der kan være mængden af Muay Thai fans at se dette spil sikkert.

 

For master dem, vil der være Bangphleenoi 96 Pheenang til at kæmpe med Superball Teemenglei, den anden, eller Kaito W. Onechai at forstå 1 million baht med Thanadate Th. Pran 49, den understøttende par, en eller Tubtimsiam T. Sripheung forstå 200,000 baht med Ninsiam T. Paopiamthrabpadreaw, Yokmorakot W. Sangphrapai til at kæmpe med Baikhan P. Ounnut, Mangkornngen T. Morsri til at kæmpe med Narongchai Sitchomyut.

Leave a Reply