Det skal forudsige fremtiden for Bigbank at være den berømte eller det berygtede.

Bigbank Ch. Khaoyuhaisuzu bliver for at være den velkendte hvis han kan vinde Kengkat P. Pekko som den anden af Suek Chitmuengnon denne 7 januar i 2016. Derefter har Ouan Muengnon tilkendegivet, at denne kamp kunne påpege hans fremtid at være den gode eller dårlige.

 

For Suek Chitmuengnon og Suek hjorte Kertphet udsendes denne 7 januar i 2016, kan det have Ouan Muengnon, Deer Kertphet og teamwork til at tage sig af de master; nemlig Kaokarat til at kæmpe med Fahmai P. Riengram, den anden, eller Kengkat P. Pekko til at kæmpe med Bigbank Ch. Khaoyuhaisuzu, Pangtor Ph. Lakbun til at kæmpe med Tewarit Dabphommahachai, Nareudate The Gulf Pattaya til at kæmpe med Seisat Paemeanburi, Muengphonlek Dabpommahachai til at kæmpe med Pentor T. Pran 49, Sangdaew Arawan til at kæmpe med Mew Ch. Khaoyuhaisuzu og Fluknoi Singbansrang til at kæmpe med Kongsuek Suranareeyim denne fantastiske kamp.

 

Til forudsigelse af Bigbanks fremtidige Ch. Khaoyuhaisuzu har Ouan Meungnon afsløret, at denne kamp kan være den store at påpege den gode eller dårlige fremtiden for Bigbank for at overvinde sin par, en 7 januar i 2016.

 

Ouan har afsløret, at Bigbank har nu sin bedre form med hans gode fremtid af boksning, men det bør vente, indtil denne 7 januar i 2016 om hans fremtid kan være i gode eller dårlige måde måde.

Leave a Reply