“Chomphichit” er klar til at kæmpe på dette spil.

I dette øjeblik, er Sia Mor bekræftet, at Chomphichit Sitsavebuntham kan kæmpe med hvem Suek fødselsdag Rachadamnern Thai boksning stadion uanset Chorfah Th. Santhiannoi, Phetlamsin Sorkor Sungaiyim eller Pakkalek T. Laksong. Derefter, Sia Mai bør klare problemet for store sang i dette emne, fordi det har afsløret, at denne boxer har hans god opmærksomhed at kæmpe denne kamp. Desuden, nu han er blevet uddannet ved Phanphayak Sitchatik Chuwattana boksning lejr.

 

Til fødselsdag match 70 år for Rachadamnern udsendes onsdag 23 December 2015, for nylig Chomphichit Sitsavebuntham måtte kæmpe med Sanpharanchai. Men sidst San har forladt fra denne match resulterer i Chomphichit kan ikke kæmpe denne kamp. Således i øjeblikket Sia Mor eller Chuchareon Raweearamwong eller lederen af Chomphichit har afsløret, nu det venterpromotor Sommai Sakulmateta til at klare problemet med Thongchai Rattanasuban. Heldigvis, i den næste kamp Chomphicht måtte kæmpe med Chorfah Th. Sangthainnoi i stedet eller kæmpe med Phetlamsin eller Pakkalek for.

 

Sia Mor fortalte, at i denne tid Chomphichit stadig ikke ved, at han måtte kæmpe med hvem. Således bør det vente Sia Mai at rydde alle problemet med Thongchai. Heldigvis, i dette spil Chomphichit kan kæmpe med hvem ligegyldigt af Chorfah Phetlamsin eller Pakkalek, især for hans gode opmærksomhed at øve sig til at kæmpe dette spil. Derefter, bortset fra sin perfekt huld han stadig har Phanphayak Sitchatik at hjælpe for at praktisere ham også.

Leave a Reply