“Pheemai og Phetnarin” har skabt god form for at være mester i kanal 7.

Chun Kertphet har lavet en liste over Yahoampheemai Arawan til at kæmpe med Phetnarin P. Pekko Suek Kertphet og Suek Khwakpheekae dette 22 December 2015. Derefter, hvis denne par, man kan vise fremragende form, vinderen kan forstå mester i 105 pounds kanal 7 Thai boksning stadion med Koko Paemeanburi. Således, det er tid til at bekæmpe udmærket.

 

I dette øjeblik, kan promoter Chun Kertphet gøre lister over par dem Suek Kertphet og Suek Kwakpheekae til at kæmpe denne 22 December 2015; nemlig den master one eller Phanphayak Chitmuengnon til at forstå mesteren i 126 pounds Lumphinee Thai boksning stadion med Kaona P.K. Sanchai Muai Thai Yim følgende af den anden, eller Yodphanomrung Chitmuengnon til at kæmpe med Chuchareon Dabransarakham, Jamesak Sakburiram til at kæmpe med Sia Kim sidde Sortor Taew, Banlangngen Ph. Peannaphat til at kæmpe med Kaewphayak Chitmuengnon, Phomphet Singbansrang til at kæmpe med Yodbuadang Dabphommahachai , Chaila Sarawatpaemahatai til at kæmpe med Mangkornthong T. Morsri og Pheemai Arawan til at kæmpe med Phetnarin Ph. Pekko.

 

Til bekæmpelse af Pheemai Arawan at udfordre med Phetnarin Ph. Pekko promotor Chun har afsløret at han ville lide dem for at øve sig og vise god form. kunne han bringe for vinderen at forstå mester i 105 pounds kanal 7 Thai boxing stadium med Koko Paemeanburi i den næste kamp.

 

Promotor Chun har afsløret at nu er det tid for dem begge til praksis og viser god form at være forudsige for hvem er vinderen. Desuden kan vinderen kæmpe for at forstå mester i 105 pund kanal 7 Thai boksning stadium i den næste kamp yderligere.

Leave a Reply