Kert PK er indtrådt på Pre-fødselsdagen på Rachadamnern boxing stadium.

Sia Khwak P.K. eller den store en af P.K. boksning lejr har accepteret, at det er meget ære meget at boksere under P.K. Sanchai Muai Thai Yim har lavet den gode atmosfære for Rachadamnern boxing stadium før fødselsdag. Derefter, kan der være Muangthai, Kaona og Prachanchai til at kæmpe denne kamp.

 

Sia Khwag eller den store boss P.K. mester har afsløret hans sind, der i denne tid, det kan setup for Rachadamnern boxing stadium før fødselsdag 23 December 2015. Derudover har sidst Sia Khwag P.K. eller den store boss P.K. boksning lejr følt ære meget efter boksere af P.K. Sanchai Muai Thai Yim har tilsluttet sig for at skabe den gode stemning kampene pre fødselsdag for Rachadamnern boxing stadium; nemlig Muengthai, Kaona og Prachanchai. I denne kamp er det en stor ære for P.K. boksning lejr meget, især for hans boksers tiltræde pre fødselsdag for Rachadamnern boxing stadium som den største i år 2015. Endelig, kan han sende bokserne i sit hold til at skabe den gode stemning denne kamp for sikker ikke tilsvarende til andre dem, der aldrig har en chance for at deltage i dette spil.

Leave a Reply