“Tay” bekræfter ikke for at lade “Ninsiam”

Tay Lamtrai har bekræftet, at tidligere ikke har han forladt Ninsiam; men Ninsiam kan øve med Namkhabuan og Bangsan Burirum provinsen. Desuden, i dette sted har det rede mere end A. meenas camping mens Singburi provinsen ikke har det fået stor størrelse boksere at træne ham. Derefter skal det lade Ninsiam Buriram provinsen for at forbruge og sove der. Desuden kæmper dag Tay kan komme til at give tilskyndelse til denne bokser som samme som tidligere, og han mener, at hans boxer måtte forlade fra sin skam ved at være vinder igen om bekæmpelse af Suek et Mit Chai denne 26 November 2015 Rachadamnern boxing stadium, især for hans krop tilstand at være bedre end den tabende dag.

 

Tay Lamtrai har afsløret hans sind til at bekræfte med journalister Muai Siam efter Mit Nakorn har bragt Ninsiam T. Paopiamthrab at hævn med Onechana A. Bunchuai som master af Suek et Mit Chai denne 26 November 2015 Rachadamnern boxing stadium. Derudover kan han købet sin vægt for 1 pund til at kæmpe for 125/124 pounds. Derudover nu kunne han ikke lade for Ninsiam, men han skal øve med Namkhabuan og Bangsan Burirum provinsen med sin mere parathed end at kæmpe A. Khamin boksning lejr ved Singburi provinsen. Derudover, det ikke har fået den store ene, bortset fra den lille en eneste, det bør bringe Ninsiam til at øve sig Burirum provinsen. Endvidere, datoen for kampene Tay kan give tilskyndelse til ham stadionet boksning som den sidste tid. Endelig mener han at det kunne hjælpe Onechana at hævn med hans boxer igen Suek et Mit Chai denne 26 November 2015 Rachadamnern boxing stadium, fordi nu hans krop tilstand er bedre end hans tabende dag.

 

Tay Lamtrai sagde, den sidste tid har han tabte spillet, men i denne tid har han sin parathed til at vise den gode form. Betydeligt han er vokset op med hans meget ansvar for at overvinde hans boxer herunder af hans gode resultater. Således, det bør ikke gå glip af for at se dette interessante program.

Leave a Reply