Konburi kan blive for at være den pragtfulde, især ikke mistet nogen for 3 kampe

Mitnakorn er virkelig overbevist om, at Kongburi W. Sangphraphai kan blive for at være en fremragende boksningcirklen helt sikkert fordi han har hans meget modenhed. Derudover har han kendt sine opgaver med hans meget ansvar og handlekraft i stigende grad at være den fremragende.

 

Mit Nakorn eller promotor Suek et Mit Chai Rachadamnern boxing stadium har bekræftet efter Kongburi W. Sangphraphai har besejrede Olaylek Phetsemeun Suek Phetyindee den sidste kamp. Desuden, i denne tid Kongburi er vendt tilbage for at vinde langs 3 kampe kontinuerligt, det kan være sikker at Kongburi W. Sangphraphai kan blive en fremragende denne boksning cirkel sikkert med hans meget modenhed, ansvarlighed og handlekraft. kan han blive for at være fremragende denne boksning cirkel for sikker, og i denne tid Sia Nao har gjort ham som master en af Phetyindee, der udsendes denne 20 November 2015 Lumphinee Ramintra boxing stadium.

Leave a Reply