Vælg blandt bokserne.

Sia Khwag P.K. kan 2 millioner baht at kæmpe med den valgte; Desuden, hvis han kæmper med Onechalong, bør det kæmpe i 115/117 pounds. Men hvis Phrachanchai ønsker at kæmpe i 116/119 pounds, kan han vælge en kæmpe for at et stort pengebeløb.

 

Sia Khwag P.K. eller den store boss af P.K. Sanchai Muai Thai Yim sagde efter Fahmai P. Riangram har mistet scoren af Choknamchai S. Siaphet Suek Kertphet den sidste kamp Lumphinee Ramintra boksestadion. Dog uden den klare score har han stadig hans meget spiritus til at acceptere for hans taber fra beslutning af dommerne. Det har dog stadig flere boksere skal være markeret for at kæmpe med Choknamchai afhængigt af valget; nemlig Onechalong eller Phrachanchai at vinde 2 millioner baht. Endelig, hvis han kæmper med Onechalong det skal kæmpe i 115/117 pounds, men hvis han kæmper med Phrachanchai, det skal kæmpe i 116/119 pounds.

Leave a Reply