“Yodfah” og “Chaiphichit” har kæmpet med “Sang”.

Store sang eller Thongchai Rattanasuban har bragt de nye boksere i Suek Onethongchai, der kan vise den gode form i Suek en Thong Chai udsendes denne 19 November 2015 at kæmpe Rachadamnern boxing stadium allerede. Derefter, Muay Thai fans af Suek en Thong Chai bør ikke være forhastet at komme tilbage fordi det kunne have det nye program til at kæmpe Suek en Thong Chao for sikker.

 

Big Song sagde Thongchai Rattanasuban forbløffet formen af bokserne Suek en Thong Chai kæmper den sidste kamp. Desuden i denne kamp har det bragte Yodfah til at kæmpe med Meungchonlek og Chatphichit til at kæmpe med Domethong ved at lade bokserne af Suek Sangmorakot Lumphinee boxing stadium for at kæmpe med dem, der udsendes denne 19 November 2015. Derudover har de viste god form dette program, Muay Thai fans af Suek Onethongchai ikke bør være forhastet at komme tilbage. Således vil der være nyheder, til at kæmpe Suek en Thong Chai; nemlig Yodfah til at kæmpe med Meungchonlek og Chatphichit til at kæmpe med Domethong eller Suek Sangmorakot af Surgeant Tui nye stjerner. Derfor, Muay Thai fans af Suek en Thong Chai skulle komme til at se dette spil før forlader hjemmet sikkert.

Leave a Reply