Det har anmodet om Muay Thai fans til skam “Yod ET”.

Somneuk Tonsoke eller den store boss af Phetsomneuk har bekræftet, at selv om han har arbejdet i lang tid, han ikke har sin dårlige historie for at lave en liste af bokserne i dette boksning cirkel eller bryde reglen. Således han gerne Muay Thai fans til skam for boxer opkaldt YodET også fordi han ikke foregiver at svigte i kampen, som enhver anklaget for ham.

 

Mens Somneuk ikke vide, hvorfor alle har buhede hans bokser, især for ham at udføre sin opgave med sin fond uden som ønsker for at drage fordel af sin bokser. Somneuk Tonsoke eller den store boss Phetsomneuk boksning lejr har afsløret, efter at YodET er blevet fyret af dommere Praianan boksning program den sidste kamp Lumphinee efter kampe med Baikhan W. Sangthep. Nu, føler han mister sin følelse meget, fordi han er overbevist om, at hans boxer har kæmpet fuldt ud. Derefter, han har sat spørgsmålstegn ved, hvorfor alle har buhede sin bokser til at fejle af kampen, og han ønsker at kalder for fairness til sin bokser også fordi hans boksning lejr er den lille. Derudover udfører han sit tag med sin fond for at se boxer god fremtid. Således, dette problem er han indrømmer til mister sin følelse af meget.

 

Derfor, den store boss af Phetsomneuk har bekræftet, at indtil nu han har aldrig lavet det dårlige navn til boksning cirkel eller har lavet fejl før. Derefter, Muay Thai fans bør skam for hans boxer opkaldt ET. Mens han snyder aldrig til nogen, bortset fra at gøre med kærlighed, han har aldrig benyttet den fra sin bokser sikkert.

 

Den store boss Phetsomnuek boksning lejr sagde, at det ikke bør skylden for ham, fordi hans boksning lejr er den lille. Således, det skal skam for bokserne, og indtil nu har han arbejdet dette område uden at skabe nogen dårlig historie. Tværtimod, havde han gjort med kærlighed uden ønske nogen gavn eller at drage fordel af bokseren. Desuden, han har gjort med sin oprigtige og respekt.

Leave a Reply