“Ouan” har gjort Wihokthongkham eller de nye stjerner til at kæmpe på Suek Chitmuengnon.”

Ouan Muengnon kunne bringe Wihokthongkham nye stjerner til at kæmpe i Suek Chitmuengnon denne 30 September 2015. bliver der god fortune par boksere; nemlig, en master eller Yodphayak Ph. Chareonphat til at kæmpe med Phetaek Ph. Chalad, Thanchai Santiubon til at kæmpe med Mew Ch. Khaoyuhaisuzu og Khomphai Mahachaiphattana til at kæmpe med Klaphachon Luakbanyai. Senere, bør boksning fanklubben juble op bokserne til kampene de store match denne 5. oktober 2015. I øjeblikket, har det stadig fjernet problemet for disse boksere.

 

Ouan afslører, at denne 30 September 2015, vil være det lille program af Suek Chitmuengnon at være setup ved at bringe nye stjerner eller Wihokthongkham for at blive overvåget af boksning fanklub. Desuden er alle formue, det skulle forudsige, hvem der kan vise bedre form. Endelig, efter 30rd September 2015 måske det setup for det lille program for at blive inviteret af boksning fanklub at juble op til den store kamp denne 8. oktober i A.D.2015, og nu det stadig har fjernet problemet med bokserne.

 

For Suek Chitmuengnon udsendes denne 30 September 2015, vil der være mester par, en eller Yodphayak Ph. Chareonphat til at kæmpe med Phetaek Ph. Chalad, Thanchai Santiubon til at kæmpe med Mew Ch. Khoyuhaisuzu, Khomphai Mahachaiphattana til at kæmpe med Klaphachon Luakbanyai, Rungsak Sakburirum til at kæmpe med Donking Morbeskamala, Sangdaew Arawan til at kæmpe med Muengchai Tanaimichael, Phetsanguan Arawan til at kæmpe med Witsanuchai Chitmuengnon , Kanthong Ph. Muengchumporn til at kæmpe med Pornwayu S. Yingchareonkarnchang.

Leave a Reply