Ouan bekræfter for at vinde en masse penge “Chitmuengnon program”

Ouan Muengnon har takkede for Mit Nakorn at gøre listen for par, en af Phetyindee Suek Chitmuengnon denne 14 September 2015. Derefter vil der være master en navngivet Samdee Phetyindee akademi til at kæmpe med Rit Chitmuengnon følgende af den anden eller Yodbuadang S. Sirilak til at kæmpe med Riangdate Sakwichian. Således kan Muay Thai fans ikke blive skuffet, helt sikkert.

 

For Suek Chitmuengnon, denne 14 September 2015 vil der være Oaun Muengnon og teamwork at gøre listerne over mester par, en eller Samdee Phetyindeeacademy til at kæmpe med Rit Chitmuengnon som følge af den anden, eller Yodbuadang S. Sirilak til at kæmpe med Riangdate Sakwichian, Singthongnoi Kerttikittiphan til at kæmpe med Chaila Sarawatphaemahathai, Chanesuek Sakphompean til at kæmpe med Rachasak Sitsethathu , Sia Pharanchai til at kæmpe med Numnoi Sitchemeaw og de første par, en; nemlig, Chane Pharanchai til at kæmpe med Phangtor Phor Lakbun og mester par, en eller Phitakchai Phitakphaphadang til at kæmpe med Onechainoi Singphlapaknoi og Chamuakphet Sitdabwad til at kæmpe med Yodphuthai Suranareeyim.

 

Sidst, Ouan afslører til mester par, en og anden at det skal tak for Mit Nakorn at gøre listen over Phetyindee for Suek Chitmeungnon. Men det bør ikke være bekymre for Muay Thai fans for at bekæmpe uden værd af penge og skuffelse. Det bør derfor tak for Mit Nakorn at bringe parret dem af Phetyindee til kampene Chitmuengnon; nemlig, Sam Dee Phetyindee akademi til at kæmpe med Rit Chitmuengnon og Yodbuadang S. Sirilak til at kæmpe med Riangdate Sakwichian. Som et resultat, kan Muay Thai fans juble op for favorit.

Leave a Reply