Der vil være “Sakphet og Morakot” at kæmpe på dette spil.

Sia Tung Phetphiya har inviteret Muay Thai fans til at kæmpe med Sakphet Fighter Muai Thai og Morakot Khomsaimai som andet par en af Suek Phetphiya udsendes denne 15 September 2015. Derefter bør det mener, at dette spil kan være spændende og Muay Thai fans kan vise de gode resultater dette spil.

 

For Suek Phetphiya udsendes denne 15 September 2015 Lumphinee boxing stadium, det kunne have master parret en navngivet Sam A Phetyindeeacademy til at kæmpe med Klasuek Phetchinda efter det andet par, en eller Sakphet Fightermuaithai til at kæmpe med Morakot Khomsaimai, Palangphon Phetyindeeacademy til at kæmpe med Rungnarai af Rattanabundit Universitet, Chaiyo Phetyindeeacademy til at kæmpe med Phetphangan, Sialek Nayokathasala til at kæmpe med Wittayalek Singphon Ro 5 , Chanachai Khanomtom 62 til at kæmpe med Yodsiam Singphomphrab, Chomthong Sakwichian til at kæmpe med Somraknoi Ph. Thawatchai, Praewprao Phetyindeeacademy til at kæmpe med Supernew Nonedangyim.

 

For det andet par, en, vil der være Sakphet Fighter Muai Thai til at kæmpe med Morakot Khomsaimai. Derefter, Sia Tung har afsløret, at han gerne Muay Thai fans til at bevise hans par ydelse igen ved at bekæmpe underholdende.

 

Sia Tung afslører, at den sidste match Morakot har været bankede alt for hurtigt. Således, denne 15. September 2015 han gerne Muay Thai fans for at bevise hans par ydeevne til at kæmpe med funniness.

Leave a Reply