“Archanai” kan vise friske form at vinde “Onechai” eller gode oplevet en.

Archanai Phetyindee Academy har accepteret, at han har sin mindre erfaring end Onechai KertMu 9 kæmpe for Suek et Mit Chai og Suek Phetwisate som den store kamp udsendes denne 9 September 2015 Rachadamnern boxing stadium. Dog er han stadig sikker med sin større figur og sin friske form at overvinde sin par, man kæmper med funniness og gøre imponerende til Muay Thai fans sikkert.

 

For Suek en Mit Chai og Suek Phetwisate til at kæmpe som den store kamp denne 9 September 2015 Rachadamnern boxing stadium, har initiativtageren Nit Nakorn gjorde de interessante lister mellem Archanai Phetyindeeacademy og Onechai Kertmu 9. Desuden Archanai har afsløret, at denne kamp han kan øve sig til at vise den gode præstation sikkert med at vise sin friske form og større størrelse til knæet op hans par, en. Således bør det inviterer Muay Thai fans til at holde øje med dette spil uden skuffelse.

 

Archanai sagde, at det har ikke noget problem at kæmpe i 111 pounds lige så med sin større figur, bortset fra hans erfaring. Derefter, han kan vinde Onechai sikkert, Muay Thai fans kan juble op til at kæmpe med funniness.

Leave a Reply