“Oud” tillader “Mit” setup programmet boksning.

Oud Phibun har takkede for Sia Nao, Sia båd og Sia Tung herunder af Mitnakorn, der har taget sig af sidde Oud Phibun boksning lejr og alle boksere til at få den berømte navn. Sidst, har han sendt Phetdam Sitoudphibun under Phetyindee Academy bliver 100,000 baht bokser.

Sidste mandag, er blevet afsløret reporter fra Oud Phiboon eller den berømte leder af Ubonrachthani-provinsen, der i dag han ikke har haft tid til at tage sig af de boksere fuldt indtil tildele arbejde til Sia båd til at tage sig af. Efter dette, har Sia Oud Phibun takkede for Sia Nao, Sia båd, Sia Tung og Mit Nakorn, der har taget sig af bokserne på Sitoudphibun boksning lejr for at skabe det gode navn af boksning lejren ligegyldigt af Phetmorakotkerttisak (Sitaek A. Bualert) og Phibun. På den anden side har han tilladt Phetdam at være af Sia båd ved at holde praksis på Phetyindee Academy samt at være selvsikker og håber, at denne bokser kan gå frem for at være 100,000 baht sikkert.

Sia Oud Phibun sagde, at “for nylig, han stadig har spillet rolle i boksning cirkel. Men han har tildelt til Sia båd til at tage sig af bokserne, fordi han ikke har haft tid til at hellige sig i denne valgperiode. I øjeblikket, alle er blevet uddannet på Phetyindee boksning lejr og 5 stjerner kylling daewyim under støtte af Phetyindee teamwork eller Sia Nao. Endelig bør det takker Sia Nao, Sia båd og Mit Nakorn hvem han respekterer alle tid samt efter og sender opmuntring til Phetdam også. Derfor kan denne bokser fremtid være på den gode måde for sikker.

Leave a Reply