“Phetphandam” har sin store form at vinde for 8 kampe.

Lietunent Ran Sarakham har jublede op den nye stjerne eller Phetphandam Dabransarakham der har hans hotteste form efter vinde for 8 kampe udsendes kanal 7 i denne søndag i 2nd August 2015. Således, det er sikkert at Sanphon Luakbanyai kan blive for at blive den næste nye stjerne i fremtiden sikkert.

 

I dette øjeblik, Lietunent Sarakham eller Lietunent Jens Yossaphon har trænet Chuchareon Dabransarakham at være den store nye stjerne allerede ved at vinde sin par, en for 8 kampe ordnet fra vinde Samingnoi S. Abdul og Teelek S. Sulaiman for to gange gange samt banke Sia Phichit Kertchareonchai, Singtothong Wangmeunhadaew, Khwaosanit Dragonmuaithai, Phansak W. Wannatawee at forstå mester i North East Muai Siam club i 49.5 kg. herunder for at banke Chalermkert T. Chaiwat og Sanphon Luakbanyai kanal 7 søndag 2 August 2015.

 

I den aktuelle dag, Phetphandam har sin hotteste form ved at vinde for 8 kampe og er støttet af Sia Chun kanal 7 denne 2ndSunday af August 2015. Dette er den store chance for Phetphandam til at vise den store form for at favorisere de Muay Thai fans over hele landet med tillid og hans gode sans.

Leave a Reply