“Nuengthep” er forladt fra denne boksning cirkel.

Neungthep nært forestående luft eller den elskede bokser kanal 7 har annonceret gennem personlige facebook, som han gerne ville forlade nemlig kæmper i dette boksning cirkel. Desuden resulterer det fra hans huld, synet og alderdom. Men det bør takke for boksning cirkel til at støtte ham indtil nu samt Muay Thai fans der altid juble op ham og sende opmuntring hele tiden indtil nu.

 

Nuengthep nært forestående luft eller den velkendte bokser Rachaburi provinsen er under støtte fra Sia Chun Kertphet eller promotor Pheeraphongtheeradatephong og gamle discipel af advokat Toi nært forestående luft eller Sombun Nirutthimethee, der har skabt det gode navn denne boksning cirkel gennem kanal 7 og Lumphinee meget. har han annoncerede for at afslutte kampene formelt via sin facebook, efter han har slået Kwanphet S. Suwanphakdee Lumphinee boxing stadium tredje runde udsendes denne 3: e juli 2015.

 

Derefter, det bør takke for alle at juble op og sende tilskyndelse til Nuengthep. Men med hans huld, alderdom og svage øje seværdigheder, det kan være nok til at få den gode oplevelse af kampene denne boksning cirkel.

Leave a Reply