Kwag Oud har været benyttet

Sia Khwag P.K. eller den store boss af P.K. har bedt promotor i hans boksning lejr til at give retfærdigheden til hver bokser i boksning lejr. Desuden ønsker han sin boksers bargain vægt eller betale opmærksomhed for figuren. Dog kan han lukker sin boksning lejr hurtigere end tidligere på grund af hans bliver udnyttet.

 

Sia Kwag P.K. eller den store boss af P.K. Muai Thai Sanchai Yim har hans talrige mester par, dem i hans boksning lejr. Derudover har nu reportere Muai Siam afsløret deres sind igen, hvis det er muligt, arrangøren ønsker affliation boksning lejr til at give retfærdigheden til boksere i hans team. Derfor ville han gerne sin boksers enten lejlighedskøb vægt eller form for ikke at blive lukket hurtigere end tidligere på grund af sit væsen taget fordel. Fordi han ønsker at bo i dette boksning cirkel længere, kan han ikke lukke boksning lejren sikkert.

 

Den store boss P.K. boksning lejr sagde, at han gerne vil give retfærdighed for lederen af boksning lejr til at beskytte bokser, især til at kæmpe med den store ene. , nu han forstår og fortæller sin boksers alle gange om denne sag, initiativtageren bør give retfærdigheden til dette bokser for ikke at fjerne hans boksning lejr for hurtigt.

Leave a Reply