Chun har bistået 5 store projektledere at give lykke til Muay Thai fans.

God kvalitet promotor Chun Kertphet, der har været arbejdet med dommere af Lumphinee boxing stadium i lang tid, har gjort indtryk til Muay Thai fans alle gange. Nu, det har forstået for 1 million baht, og han har afsløret, at for oprettelsen af Suek millionær Kertphet har resulteret fra bistand fra de 5 store initiativtagere udsendes denne syvende August 2015.

 

Derfor, boksning kredsen af denne alder har resulteret fra hjælpende, promotor Chun Kertphet koordineret med 5 store initiativtagere til boksning cirkel til at sende lykken til boksning fanlub der kan holde øje med de million baht fredag 7 August 2015 Lumphinee Ramintra boksestadion. Derefter, kan der være flere par dem til at se fra at gøre listen over promotor Chun Kertphet, Thongchai Rattanasuban, Sia Nao Phetyindee, Sommai Sakulmateta og Somchit Wankaew.

 

Der vil endvidere være den første mester par, en; nemlig Onechalong Sitsornong til at kæmpe med Sakrinnoi A. Auansuwan efter den anden mester par, en eller Phrachanban Wisutchareonyon til at kæmpe med Watcharaphon P.K. Sanchai Muai Thai Yim, tredje mester par, en eller Kongkert T. Pran 49 til at kæmpe med Samranchai af Rajchabhat Chombeung Village, den fjerde mester par, en eller Sia Kim Sortor Taew til at kæmpe med Sakulchai Weronafarm , den femte mester par, en eller Sprinter Phangkhongphrab til at kæmpe med Methee Sorchor Toipadraew, den sjette mester par, en eller Mongkolchai Khwaithongchim til at kæmpe med Sakulchailek Phangkongphrab, den syvende master par, en eller fremragende master one i suek en Thong Chai, Prachanchai P.K. Sanchai Muai Thai Yim lejlighedskøb vægt eller Phet A. Phimonsri m.fl.

Leave a Reply