“Sangmanee” vil kæmpe i parfume land eller Frankrig.

I øjeblikket, Sangmanee S. Thianpho har hans til at kæmpe i den internationale boksestadion igen ved at flyve for at kæmpe i Frankrig med EI Khaicar Ayoub eller marokkanske bokser med fransk statsborgerskab i Suek WCF West Coast kampe udsendes denne syvende August 2015. Derudover vil der være Singmanee Kaewsamrit til at deltage i dette program også.

 

Efter har forudgående Sangmanee har kæmpet i fremmed land for første gang i Suek Top King World Series i Hongkong, nu han sin hot form at kæmpe i Frankrig eller fremmed land igen. Derfor, dette syvende August 2015 han kan til at kæmpe i Frankrig for Suek WCF eller vestkysten bekæmpelse af vender med EL Khaicar Ayoub eller den marokkanske bokser med fransk statsborgerskab, der har kæmpet med Sam A før i 60 Kg.

 

Dette program er således den store kamp fordi bortset fra Sangmanee S. Thianpho til at kæmpe i dette spil, der vil være den nye fremragende Thai, eller Singmanee Kaewsamrit til at kæmpe med den franske eller Asis Halalee også efter for nylig har han vundet Singdam Kertmu 9 i 67 Kg før.

Leave a Reply