Anake håb “Chanchai” til at passere i den næste runde af Weber.

Selv om tidligere Anake Sangmorakot har hans mindre vægt end standarden, denne kamp han bekræfter for at være klar til kæmper med Chanchai Sititisukto som den lige vægt uden skuffelse at Muay Thai fans af passerer ind i endelige runde sikkert.

 

Anake Sangmorakot sagde efter Chanchai Sititisukkato har slået Phakhao Dabphong 191 Khlangsangmahasarahkham i 5th Weber boksning runde af Suek Chao Muai Thai Siam Om Noi boxing stadium ved at holde de tre første punkt. Derudover har seneste Chanchai været skuffet fra Isuzu boksning runde for en gangs skyld tid på grund af hans store størrelse, undtagen ikke fuld vægt. Men denne gang er han klar til at kæmpe med tillid til at passere i den dybere runde som Weber, én for sikker.

 

Som et resultat, Anake sagde, at han mener, at denne bokser kan passere ind i den afsluttende runde sikkert med sine flere oplevelser at kæmpe og hans gode form. den anden side, afhænger det af hans god opmærksomhed at være mester for at skabe den store ære for sig selv igen, og Muay Thai fans bør opmuntre ham for. Endelig er det helt sikkert, at han kan passere ind i dybere runde.

Leave a Reply