Det har understreget for ET skal oprettes på denne lørdag i kanal 7.

Sia Chun Kertphet har understreget for at advare Muay Thai fans ikke at gå glip af for at se den rigtige dag til Suek Muai Thai ChedSee efter at være udsat for at bekæmpe denne lørdag 6 juni 2015. Dog hvert par en stadig kamp med den samme tidsplan, især for den, der kan beskytte mester i Bantum vægt kanal 7 mellem Sorthong S. Yingchareonkarnchang til at kæmpe med Kwanfahnadam eller indkaldt som Phrakaiphet Nitisamui for at bevise deres resultater igen.

 

Derfor, hvert par en er klar til at kæmpe for Suek Muai Thai ChedSee efter udstationering pone til at bekæmpe denne lørdag 6 juni 2015 Morchit ChedSee samme tidsplan. Derudover kan der være master parret en til at beskytte forkæmper for Bantam vægt kanal 7 mellem Sornthong S. Yingchareonkarnchang til at kæmpe med Kwanfahnahdam eller Prakaiphet Nitisamuai som følge af det andet par, en eller Sakchainoi Emyuden til at kæmpe med Phetsamrong Sitphuyainiran eller Tongsak Sitchatoi og par, en 15 Phunsia boksning runde mellem Yodphet Pangkongphrab til at kæmpe med Onemeechok Phuhongthong og de første par én eller Yokphet Yingchareonfarm til at kæmpe med Phethuatrai Satis CD. Som et resultat, bør ikke Muay Thai fans af kanal 7 glip for dette program helt sikkert.

 

Denne søndag, kan programmet for Suek Muai Thai ChedSee udskydes for at bekæmpe denne lørdag 6 juni 2015. Således Muay Thai fans bør ikke huske den forkerte dag til dette program, og hvert par, man bør sende lykke til Muay Thai fans eller komme til at juble boxing stadium. Som et resultat, skulle Muay Thai fans af kanal 7 komme til at juble denne lørdag meget.

Leave a Reply