“Sinkpayak” klar til kamp

En gammel muay thai mester i Rad Cha Dam Neon fra Thailand, Samrandet U.Muban Chombueng Rajabhat, som er en Sinkpayak træner garanterer beredskab af hans gode studerende. Sinkpayak har en tillid til 100% til at bekæmpe Eakrit U. Bangkok Thon Bu Ry. Han bebuder, at denne kamp vil være den bedste kamp, han har fordel af sin figur og kampen i nat er bedre end dagslys.

 

Sinkpayak U.Muban Chombueng Rajabhat camp er en berømt muay thai turnering i Kiattipetch farve 7 krig på mandag 18 februar vil kæmpe Eakrit U. Bangkok Thon Bu Ry om Dao ringet Chujarern krigen af en promotor, Aang Mor, Chujarern Raweearamwong på Rad Cha Dam navneord stadion eftermiddags tirsdag siden. Muay Thai daglige interview Samrandet U.Muban Chombueng Rajabhat slap at “efter Udfør kampen med Deonpe Kiatkomsing muay thai træningslejr på kanal 5, jeg af 5 dage og uddannelse så min krop er klar til at kæmpe 100%. Jeg tror at vinde Eakrit let, fordi jeg har fordel af min figur, er min dygtighed og kampen holdt på den nat tid, jeg kan kæmpe bedre end daytime. I dagtimerne, jeg kan ikke kæmpe hurtigere og ikke god, så jeg vil muay thai fans se min stor dygtighed. Hvis du cheer Sinkpayak, får du en pris kommer tilbage. Mr. Mor muay thai fans bør ikke bekymre dig, jeg har en tillid til at tage Sinkpayak til at kæmpe om Dao ringet Chujarern krigen”Samrandet meddelte omkring universitetet.

 

 

“Shan” Bekræft for at satse på mindst 1 million

 

Shan Mouengchon bekræfter den oprindelige bet 1 million i en kamp mellem Sansak Petchbancha muay thai træningslejr og Songniyom Pumpanmoung muay thai camp. De vil skabe den farverige for Prai Annan krig på 26 februar, og også den gambling to hundrede baht kæmper mellem Mekpayak Lunghonghin med Petchsimok Petchbancha.

 

Shan Mouengchon garanterer en gambling kamp i Prai Annan krig i Thailand på tirsdag 26 februar. I dag har vi to kampe og reelle gamble, der følger af reglerne er en kamp for Sansak Petchbancha med Songniyom Pumpanmoung. De to parter bekræfter indledende bet 1 million til hver side 5 hundrede tusinde Bath og de vil også forbedre gamble fordi manger sagde denne penge ikke er nok at dele. Andre kampen er gambling to hundrede baht mellem Mekpayak Lunghonghin med Petchsimok Petchbancha. Disse to kampe vil underholde for Prai Annan krig.

 

Der er mange kæmpe fra andre lejre; Wanchana A.Bunchoi kamp Bangpleenoi 96 Peenang, Sansatan S.Suradet beat Petchsajoen S.Yupinda, Nakamura A.Piriyapunyo kampen JRY Songpenong, Sinktong A.Kamin kæmpe Kompayak T.P. Nakamhai, Pudpadnoi Luknonghan kampen Dennamchai Jachaikonsoub muay thai camp, Petchyodeak Petchjarern kæmpe Detsuriya Berkrekgym og sidst er en kamp for Sinkdam 2 S.Suradet med Yoddounpe T.Manoraksa.

Leave a Reply