Det er sikkert at “Rit” kunne blive den øverste bokser i fremtiden med hans god opmærksomhed.

Lietunent mand eller Sittisak Wisatekit er virkelig overbevist om, at Rit S. Wasatekit eller den cambodjanske bokser i hans team kunne blive for at være øverst i vores land for sikker. Desuden er denne bokser den flittige til at øve sig, især for den seneste kamp at han kan vinde den nye stjerne, eller Sanson Aerawan i Suek Phetyindee sidste tirsdag. Derefter, han er virkelig sikker at snart Rit kunne blive den berømte star bokser i denne Muay Thai liv selvfølgelig.

 

Efter Rit Sorwor Satetakit kan vinde score af Sanson Aerawan som det andet par, en i Suek Phetyindee denne tirsdag i 2. juni 2015 for den seneste kamp, nu lietunent mand eller den store boss boksning lejr har afsløret, at hans disciple kan videre til at blive øverst af vores Muay Thai liv.

 

Den Lietunent mand viste, at denne boxer har hans god opmærksomhed at øve sig i nær fremtid han kunne videre til at være øverst for sikker som samme som værende den fremragende bokser. Desuden er han kan lære alt hurtigt og at kende sin opgave udmærket, og i den seneste kamp han kan overvinde Sanson. Han er derfor sikker på, at denne bokser kan blive for at være øverst vores Muay Thai liv, Muay Thai fans skal fange for øjnene ham også godt.

Leave a Reply