“San” kan bringe den champion bælte tilbage til Thungsong.

Kodea ønsker ikke at fortælle en masse ting fordi hvis Muay Thai fans vil gerne vinde mange penge, de bør være interesseret i San Pharanchai at besejre af den fremragende én i 2 år eller Phanphayak Chitmuengnon. Desuden bør San Pharanchai forstå de champion bælte for at bringe det tilbage til Thungsong også.

 

I dette øjeblik er det tid til Muay Thai fans til at juble denne fredag 5. juni 2015 for Phanphayak Chitmuengnon eller den udmærkede sig i 2 år til at bevise sin ydeevne til San Pharanchai for grådige champion bælte i 126 pounds Lumphinee boksestadion. For vilje i denne tid viser det således, at begge af dem er klar til at kæmpe uden problemer at blive vinderen.

 

Derudover for parathed i San Pharanchai fra Thungsong nu er han kommet til Bangkok allerede siden sidste tirsdag ved at blive taget sig under Kodea eller Pharanchai Adithepworaphan ledelse i den fremragende måde. Derudover San Pharanchai har afsløret hertil føler, at han har været glad for meget til at deltage som master par en i den store kamp i Lumphinee boksestadion. Ligeledes langs halvanden måned har han uddannet sig godt herunder til at kontrollere sit forbrug til at kæmpe i 126 pund. , nu er han sikker på med 1 million procent at vinde Phanphayak, selv om hans navn er værre end dette par, en.

 

Endelig, Kodea sagde at han ikke ville gerne sige noget for meget, men han er sikker på, om sit nye arbejde boksning lejr til at gøre listen over parret dem, især for San Pharanchai at forstå de champion bælte tilbage til Thungsong absolut. Således, denne aften kan alle komme til at opmuntre ham op uden at være skuffet sikkert.

Leave a Reply