Det kan ikke være det samme efter Rungnarai har arbejdet hårdt på at træne selv.

Rung Narai af Rattanabundit Universitet har pralede for at vinde Thanadate Th. Pran 49 kampe som understøttende parret en af Suek en konge Thong torsdag af 11st juni 2015 Rachadamnern boxing stadium. Selvom han har tabt spillet til ham i de forudgående 2 kampe før, kan denne kamp dog ikke have det samme resultat sikkert.

 

En anden interessant par, en, vil der være Thanadate Th. Pran 49 til at kæmpe med Rungnarai af Rattanabundit Universitet som støtte af Suek en konge Thong som den store match udsendes denne 11st juni 2015 Rachadamnern boxing stadium. Derudover afslører Rungnarai, at for denne kamp han har forberedt sig perfekt selv om han har mistet de 2 forudgående kampe for 2 gange. den anden side i dette øjeblik er han sikkerat hævn over sin par, en i denne kamp for sikker ved at kæmpe sjovt og imponerende at vise for Muay Thai fans af kurser. Således Muay Thai fans, der har set ham mister i de forudgående 2 spil for kæmper med Thanadate kan opmuntre ham til at overvinde Thanadate i denne kamp absolut også.

 

Rungnarai sagde, at han har forberedt sig perfekt, i denne kamp han har sin gode opmærksomhed at hævn hans par, en. Desuden har han sin bedre form at vinde for flere ones. Derefter, i dette øjeblik er han sikker på, at han kunne besejre sin par, en absolut. Derfor, Muay Thai fans, der har set ham mister i de forudgående 2 spil for kæmper med Thanadate kan opmuntre ham til at overvinde Thanadate i denne kamp absolut også.

Leave a Reply