“Kingthong” har sin par, til at kæmpe; Muay Thai fans i Thailand kan nyde kampen.

Kingthong Luakphrabat har bekræftet, at det vil være det samme par, en af SuekOneKingThong denne mandag 25 maj 2015 at bekæmpe uden nogen til at fjerne fra denne kamp. Derudover vil der være master par boxer eller Phetsongkhom Sitnayokweerasak til at kæmpe med Klasuek Phetchinda i 125-126 pounds efter den anden, eller Khundaew Phayakkhamphan til at kæmpe med Phetsongmeung P.K. Kerttawan i 119 pounds. Således bør det inviterer Muay Thai fans i Thailand til at sende opmuntring til dem i denne match for.

 

I dette øjeblik er der fuld af parret dem ligegyldigt af master parret dem, de anden dem og støtter dem. Men nu bliver det har de samme par boksere, det bør lade Muay Thai fans i Thailand til at sende opmuntring til dem for være værd penge for hvert par, en.

 

Derudover er der flere af par dem; nemlig Phetsongkhom Sitnayokweerasak til at kæmpe med Klasuek Phetchinda i 125-126 pounds efter den anden, eller Khundaew Phayapkhamphan til at kæmpe med Phetrongmeung P.K. Kerttawan 119 pounds samt den understøttende par, en eller Sandate Muengnongbua til at kæmpe med Sanchanchai Raiouinatenakhorn i 114 pounds, Kito W. Wanchai eller den japanske kæmpe med Kangkaewdang Huarongnamkhang i 113 pounds , Phetnakorn Th. Thurakityon til at kæmpe med ET Sitchekarn i 106 pounds og den første, eller Pangpound S. Warittha til at kæmpe med Phothong Luakmu 4 i 112 pounds efter at bringe mester par, en eller Namphon Luakmu 4 til at kæmpe med Phadetkarn W. Sukharom i 126 pund og den sidste eller Kongsuriya Sitnathee til at kæmpe med Phetroinam Luakmuengphet i 116 pounds.

Leave a Reply