“Kaewphayak” har udfordret til at kæmpe med “Phomphet”.

Ouan Muengnon har været klar til at sende Kaewphayak Chitmuengnon til at kæmpe med mester kanal 7 eller Phomphet Singbansrang fordi nu i denne stund dette par en eller den bedst egnede en er Phomphet. Muay Thai fans i Thailand er dog set, at dette er den egnede sig, han er klar til at koordinere for Chun Kertphet at rydde que for ham at bekæmpe, fordi de er små, varme og fremragende par bokser.

 

Dog for den seneste kamp har Kaewphayak vundet Nengen i Suek Chit Muengnon sidste 20 maj 2015. Således, det har gjort det gode navn og populariteten af Kaewphayak Chitmuengnon i den fremragende måde i Muay Thai fans i Thailand. Senere, skal det følge spillets at vide, at de næste par, en vil være hvem. Når journalister af Muai Siam er blevet afsløret fra Ouan Muengnon om et par i den næste kamp, synes det imidlertid at den bedst egnede en, bør Phomphet Singbansrang på grund af den friske form og lignende facon. Således, de kan ikke kæmpe med andre mennesker for sikker.

 

Derfor Ouan afslørede, at den bedst egnede en af Kaewphayak skal være Phomphet Singbansrang, der bare at blive mester kanal 7. Ligeledes, anden ones bør kæmpe med Kaewphayak, og i denne time Phomphet er bedst. Derefter er det op til Muay Thai fans i Thailand for at give mening, og efter at han kunne koordinere med Chun Kertphet at lade dem kæmpe med hinanden om at være jublede højlydt, fordi det er fremragende, lille og varm dem.

Leave a Reply