Der er flere præmier til at stimulere par, en af Toyota til at bekæmpe underholdende.

Sia båd eller Nattadate Wachirarattanawong er virkelig sikker på, at for Toyota boksning rundt om det kan være kampen mellem Kwankhao af Rattanabundit står over for med Yodthuanthong Phetyindee akademi til at kæmpe med funniness for favorisere Muay Thai fans meget. Det er derudover den sidste kamp at en god præmie med hver enkelt kan bevise hans præstation i fremragende måde.

 

For Suek Muai Dee Witheethai udsendes denne søndag 3 maj 2015 Rangsit internationale Muay Thai stadium, kan dette program blive vist igen. Desuden, denne søndag kan det være den sidste kamp i 1. Toyoya Millionnaire mellem Khwankhao af Rattanabundit Universitet står over for med Yodthuanthong Phetyindee. Derudover vinderen kan vinde 500,000 baht følgende af den anden at 300,000 baht, og sidst Sia båd eller Nattadate Wachirarattanawong har afsløret, at dette par bokser måtte kæmpe for at være værd penge fremragende måde.

 

Sia båd sagde, at dette par bokser er den endelige, mellem Khwankhao og Yodthuanthong for kæmper med funniness for at favorisere Muay Thai fans sikkert med store mængder af penge næsten total 1 million baht. Derefter, måske dem begge kæmpe underholdende, Muay Thai fans ikke bør gå glip af dette program af Suek Muai Dee Witheethai med en eller anden grund.

Leave a Reply