Alter fra kampene med “Orono” til “Phanphayak”

Sommai Sakulmateta har lavet en beslutning om at afslutte kampene med Orono Y. Yong 101 fra Suek S. Sommai program og Suek en Kong Thun denne 6 maj 2015 at kæmpe med Phanphayak Sitchatik i 127 pounds i Suek S. Sommai i den store kamp denne 7th maj 2015 Rachadamnern Muay Thai stadium. Desuden er det sikker på, at kampene i 127 pounds måske værd for Muay Thai fans for at investere pengene helt sikkert samt kæmper med funniness selvfølgelig.

 

Sommai Sakulmateta eller førende af Palangmai gruppe måtte kæmpe i de 2 store kampe det 6 maj 2015 og denne 7th maj 2015 Rachadamnern Muay Thai stadium. Sidst, Phetlamsin er ikke klar til at kæmpe, han har forladt fra denne kamp for at kæmpe med Orono Y. Yong 101 i Suek S. Sommai og Suek en Kong Thun denne 6 maj 2015, er blevet støttet af Surachai Nayoksanya til at kæmpe med Phanphayak Sitchatick i 127 pounds i Suek S. Sommai som den store kamp denne 7th maj 2015 i stedet. Hertil kommer, han er virkelig sikker til at kæmpe i 127 pounds, at det måtte være værd for Muay Thai fans for at investere pengene helt sikkert med kæmpe underholdende for sikker. Derudover måtte wiphawadis kæmpe med Samingdate Datefaifah også.

Leave a Reply