Båden har send opmuntring til “Sam-A” skal fortsætte med at kæmpe.

Båd eller Nattadate Wachirarattanawong har sendt beskeder til at sende opmuntring Sam-A i 5 stjerne kylling deaw yim. Derefter skulle han føler desperate efter at blive slået af Phanphayak Chitmuengnon i den første runde sidste 29 April 2015 Rachadamnern Muay Thai stadium. Således, vores liv kan være i op og ned niveau, Phetyindee er parat til at støtte ham fuldt ud.

 

Derfor nu båd har opholdt sig med Sam-A i flere år, og Sam-A er en af de mest stolte bokser for at gøre hans boksning lejr skal være velkendt. Derudover er Sam-A med ham samt Rachaburilek og Sam D da han er begyndt at sætte sin boksning lejr. Derudover Sam-A bokser til at øge sin komfort, herunder som det gode eksempel til junior dem af denne boksning lejr uden hans klage for at kæmpe i hver vægt og hans gode lovende.

 

I dag, er det en dag, at alle føler sig skuffet, fordi det bliver for at være dårligere perioder efter Sam-A har været slået af hans par bokser igen. Efter at alle er kommet inde at se hans symptom hospital værelse, og Sam-A kan ikke sige noget fra hans mund med sine kun hoved rysten og hans gråd. Dog kan han med sin kamp Se hans praktisere god opmærksomhed, fordi Sam-A håber at være vinderen i dette spil og dette spil har god mening at ham meget som ene af alle boksere at bevise hans præstation. Tværtimod ikke har alt været som hans håb, fordi det bør acceptere den sandhed, at Phanphayak er også en af de rigtige boksere med gode manerer og fremragende ydeevne til at kæmpe. Båden vil dog gerne velsigne Sam-A til at opretholde sin stilling kampe længe med de reelle beundrende denne bokser meget.

 

Derfor er det virkelige, livets at alle kan have op og ned niveau af liv, at vi ikke kan forvente for meget. Derefter, i dag det skal acceptere, at de gode er blevet vedtaget, men det lefts kun worriedness til Sam-A kun. Desuden, bortset fra hans ondt Muay Thai stadium dette sår stadig bryde hans hjerte længe. Faktisk skulle han dog desperate fordi han mener, at nu er der flere af Muay Thai fans til at sende opmuntring til ham. Som et resultat, skal vi passere en ond drøm sammen, og det er bestemt at nu alle vindueskarm gerne se Sam-A til at kæmpe i den næste kamp helt sikkert. Endelig båd kan ikke forlade Sam-A til at være alene og han vil gerne se braveness af Sam-A også.

Leave a Reply