Tillad “Ni Chao” at få “encore”

Det sidste møde i ranglister bestyrelsen tillade Ni Chao Suwit muay thai gym konkurrere for championship 105 pund i Jao Muay Thai krig på Aom Noi stadion med Yod Pa var Kiatbanjong muay thai træningslejr, en ny top bokser i Jao Muay Thai krig på lørdag 16 februar på Aom Noi.

 

En promotor Sangmorakot krig på LumPiNi Stadium og Jao Muay Thai krig på Siam Aom Noi stadion i Thailand, Mr. Tui Sangmorakot bekræfter, at bestyrelser der rank Jao Muay Thai krig på Siam Aom Noi stadion tillader min anmodning. De tillade Ni Chao Suwit muay thai gym konkurrere om championship 105 pund i Jao Muay Thai krig på Aom Noi stadion med Yod Pa var Kiatbanjong muay thai træningslejr, en ny top bokser i datterselskab af Sankmorakot til at kæmpe i Jao Muay Thai krig på lørdag 16 februar på Aom Noi.

 

“Jeg ser denne match er en god, fordi de har en god form og altid vinde så jeg vil indstille dem til at konkurrere om mesterskabet 105 pund i Jao Muay Thai krig på Aom Noi stadion. Bestyrelserne tillade min anmodning allerede i det sidste møde.” Mr. Tui sagde.

 

Peteng kan ikke vinde let

 

Wittaya Petchsemoun bekræfter en store match i Wan vi Raa krig er en kamp for Peteng Kiatpontip muay thai camp, der vinder Putorn Cumpornkring, men det er ikke let at vinde Yodmanut Petchpotong, fordi hans vægt 106 pund er bedst til at kæmpe.

 

“Peteng bruges til at kæmpe med Todmanut på kammerat porno i det sidste år. Selv om han kan vinde, men denne gang er ikke let, fordi Yodmanut vægte 106 pund er overveje af et personale, der er en bedste kæmpe og han vil ikke ulempe. Dette er en stor kamp for gambling og knockdown sker ikke”Wittaya Petchsemoun team personale bekræfter.

 

WAN-vi Raa Pon krig er afholdt fredag 15 februar billetten koster 250 Bath. De har mange kampe fra mange lejre som følgende: en åben kamp er Fahsongsang blæsende Sport fights Keng Jidmoungnon, Komsorn Lukkaonanai kæmper Kamennoi S.Apidet, Tanuutong S.Chockchaikit bekæmper Jensoung Sakkongkamrai, Dokmaidang A.Jirawan bekæmper Gumantong Jidmoungnon, Peteng Kiatpontip slår Yodmanut Petchpotong muay thai træningslejr, Detnarong W.Sangprapai slår Yudchai Kiatpatrapan camp og den sidste match er Superleg W.Sangprapai bekæmper Mondam S.Weerapon.

1 thought on “Tillad “Ni Chao” at få “encore”

Leave a Reply