Mit rådes til at fange øjne på disse 2 boksere Sorchor Uaipornsri boksning lejr.

Promotor Mit Nakorn har rådgivet Muay Thai fans i Thailand for at fange øjne formen for Yodsiam og Singsiam Sorchor Uaipornsri eller 2 nye stjerner boksere, der er kommet til at kæmpe i Bangkok uden at miste nogen, især for hans nyeste match til at forstå mesteren samme tid i Suek Muai Dee Witheethai denne søndag 15 marts 2015 Rangsit boksestadion. kunne dem begge blive for at være de velkendte boksere for sikker.

 

Desuden, efter Yodsiam Sorchor Uaipornsri har viste god form at vinde score Khemphet W. Praianan samt Singsiam Sorchor Uaipornsri til at banke Sangrob Ch. Wasan i fjerde runde i Suek Muai Dee Witheethai denne søndag 15 marts 2015 Rangsit boksestadion. Derudover har promotor Mit Nakorn afsløret, at han gerne Muay Thai fans i Thailand for at fange øjne disse 2 boksere til at blive de store boksning par i fremtiden. Derudover deres form og ydeevne er fremragende som samme som de samme version boksere. det bør øge kun deres styrke, men personligt dem begge har praktiseret i den fremragende måde at være de velkendte boksere i fremtiden for sikker.

 

Mit Nakorn sagde, at han gerne Muay Thai fans i Thailand for at fange øjne i form af Yodsiam og Singsiam Sorchor Uaipornsri godt med sin gode form samt øge sin meget mere styrke. Han er derudover helt sikkert, at han kunne blive for at være den kendte par bokser for sikker.

Leave a Reply