Sia Bu har oplyst, at store sang har hævdet om denne vægt af sig selv.

Sia Bu Muengphet har tilladt head boksning lejr og teamwork af T. Laksong boksning lejr til at klare problemet om vægten med supporter eller store sang eller Thongchai Rattanasuban for at gøre listen over denne bokser. Derudover er det også store sang til at styre om dette emne for ansvar.

 

Sia Bu Muengphet eller promotor af Suek Phetsuphaphan Lumphinee boksestadion har afsløret at journalister Muai Siam, efter han har bragt Kingsanglek T. Laksong at vinde Chatukham Phetrungriang i 102/104 pounds som master par bokser af Suek Phetsuphaphan denne 24 marts 2015 Lumphinee Ramintra. Han kender imidlertid alle gange, der er problemet for head boksning lejr T. Laksong om vægten for den næste kamp. Derefter, vil han gerne head boksning lejr og teamwork af T. Laksong boksning lejr til at klare dette problem. Derfor det afhængigt af store sang eller Thongchai Rattanasubun at gøre listen over denne bokser med hans ansvar.

 

Sia Bu sagde, at tidligere ville han som Chatukham til at kæmpe i den næste kamp uden at afbryde Big Song opgave; men efter Kingsanglek har vundet hans par bokser, Big Song har fortalt ham at bringe Kingssanglek til at kæmpe i dette spil med 102/104 pounds. den anden side, har nu han klaget ham denne vægt med sin ikke forståelse. Som resultat bør teamwork klare problemet med Thongchai selv på grund af informere dem.

Leave a Reply