De mere “Chomphichit” har øvet sig, jo mere stærkere af hans krop tilstand har været viste.

For det næste spil, det er udsat for at kæmpe i slutningen af måneden, så det gjorde Chomphichit Sitsavebuntham har hans længere tid til at øve sig selv. Derefter, Sia Mor har bekræftet til træner for at praktisere denne bokser udmærket for at forstå mesteren af fjer vægt Rachadamnern boxing stadium fra Songkhom Nayoksanya. Derudover kok Katalek kan komme til at juble op ham sikkert samt senior dem til at støtte ham også.

 

, den sidste kamp var der Chomphichit Sitsavebuntham at overvinde Songkhom Nayoksanya ophidset til at favorisere Muay Thaifans i Thailand for følelse af tilfredshed. Således, i dette spil har de opfordret til at se dem til at kæmpe med hinanden igen. Senere, har Palangmai gruppe sendt dem til at kæmpe i den varieret program af Superfight i Suek en Thong Chai og Suek S. Sommai denne mandag 30 marts 2015 Rachadamnern boxing stadium. Desuden, i dette spil det har champion bælte af fjer vægt i 126 pounds Rachadamnern boxing stadium af Songkhom at være invest penge til at øge mere spænding også.

 

Aftes, har Sia Mor eller Chuchareon Raweearamwong eller hoved boksning lejr afsløret, at journalister Muai Siamder de første par bokser af dette program, der kunne kæmpe denne 19 marts 2015 vil blive udskudt af Sia Mai Bangkapi til at deltage i Suek Millionnaire med store sang eller Thongchai Rattanasuban denne 30 marts 2015 for at gøre morskab og flid i dette program samt favorisere Muay Thai fans i Thailand fra den forudgående kamp igen.

 

Nu, Sia Mor fortalte, at i dette øjeblik Chomphichit har øvet sig i 20 dage uden at stoppe fordi han har til at betale opmærksomhed i dette emne mere end tidligere. Derudover i denne kamp skal han have hans bedre huld til at forstå den champion bælte tilbage til hans par bokser skal støttes med en store mængder af penge.

Leave a Reply