Båden har garanteret at “Achanai” til at besejre “Lamkhom” af kneeing.

Nong båd eller Nattadate Wachirarattanawong har garanteret at Achanai Phetyindeeacademy, efter han har øvet sig perfekt til at være klar til kampen med Lamkhom Sililak landsby som den anden par bokser Suek Phetwisate denne onsdag 25 marts 2015 ved Rachadamnern boxing stadium. Men denne kamp han har bargained hans vægt for 1 pund uden problemer, dette spil kan være morsomt sikkert.

 

For Suek Phetwisate denne onsdag 25 marts 2015 Rachadamnern boxing stadium har promotoren eller Nong båd eller Nattadate Wachirarattanawong setup dette spil interessant. Desuden, dette par, man er en anden interessant par bokser til at bekæmpelse i dette spil; nemlig Achanai Phetyindeeacademy til lejlighedskøb vægt for Lamkhom Sililak landsby i 109-110 pounds. Sidst, har Nong båd afsløret, at for dette spil har han taget sig af Achanais praktiserende godt at være klar til at kæmpe nu. I dette øjeblik er det desuden sikker på, at dette spil kan være morsomt sikkert selv om Achanai kan forhandle vægt for hans par bokser for 1 pund. Dog bør det inviterer Muay Thai fans i Thailand til at følge og sende opmuntring til dette par bokser samt andre understøttende par boxershorts også.

 

For andre par boxershorts, vil der være den mester par, en; nemlig Paeteng Kerttiponthip til lejlighedskøb vægt for Saksit T. Paopiamthrab i 120-121 pounds, Yod ET Portortor Thongtawee til ansigt med Rungkitmorbassakamala i 109-110 pounds, Phetchiangkhwan A. Phitisak til ansigt med Yimsiam Nakornmeungdate i 111 pounds, Sanaengamnoi Th. Sangchan til ansigt med Saksit Sitthongpound i 128-129 pounds, Satanfah Sililak landsby til ansigt med Sanphet 91 Rungrote i 101 pounds, Mangkorndate S. Phetbunmee til ansigt med Panphet T. Pran 49 i 101 pounds, Chuthrab T. Ittipon til ansigt med Khombang Kerttinadee i 82 pounds og Tuangthrab T. Ittiporn til ansigt med Pikky T.P. Electtower i 77 pounds.

Leave a Reply