“Chomthong” har aldrig mister nogen udlændinge langs 9 år.

Sia Mor Krabeephomdang har udviklet sin bokser form langs 9 år ved at bringe sin elskede boxer eller Chomthong Chuwattana til at kæmpe i programmet internationale boksning og kæmpe i Thailand, efter han ikke har tabe til eventuelle udenlandske boksere før. den anden side har han skabt det fremragende arbejde for grådige forkæmper for Wulinfong i Kina før greb verdensmester i programmet internationale boksning. Derefter, Thai Muay Thai fans i Thailand bør sende opmuntring til ham også.

 

Nu, Chomthong eller den fremragende bokser Yasothorn provinsen har hans hot form i denne time til at kæmpe 3 måder. Derudover har han været den millionær mester bokser Rachadamnern boxing stadium af WBC samt den internationale mester bokser af OPBF. Derudover har sidst Sia Mor eller Chuchareon Raweearamwong bragt Chomthong at prisen i Chiencho i Kina for grådige champion i den første runde af Suek Wulinfong og overvinde de 2 lokale kinesiske boksere.

 

Desuden for hot form af Chomthong i både thailandske og internationale program samt det internationale program, har Sia Mor afsløret at journalister langs 9 år til at kæmpe med de internationale boksere ligegyldigt af japansk, kinesisk, Sydkorea, Filippinerne og andre, at han har aldrig mister nogen. den anden side kan han vise fremragende form ved at opsætte mål at kæmpe som den afsluttende runde af Suek Wulinfong denne 4th juli 2015 for grådige mester før greb forkæmper for den internationale program yderligere.

Leave a Reply