“Dabchot” er virkelig overbevist om, at “Mangkorn” kan passere ind i den næste runde.

Dabchot eller politiet Senior Thanachot Phisai eller den store boss Phuket Kertithanachot boksning lejr er virkelig overbevist om, at Mangkornthong Phuket Kertthanachot vil have hans program til at kæmpe for sin første tid i Suek Chao Muai Thai Siam Om Noi boxing stadium lørdag 21nd februar 2015 med Fahnimit Dabransarakham uden at gøre skuffelse til Muay Thai fans af Suek Chao Muai Thai sikkert. Således i denne tid kan han være klar til at kæmpe i denne boksestadion sikkert.

 

Politi Senior eller Thanachot Philai af Phuket Kertthanachot boksning lejr har afsløret at journalister Muai Siam at nu teamwork af Banponlamueng har bragt Mangkornthong Phuket Kertthanachot, der har bakket op om at vise de gode former til at vinde 5 gange og miste 1 gang for at kæmpe med Fahnimit Dabransarakham i Suek Chao Muai Thai Siam Om Noi boxing stadium lørdag 21 februar 2015 Om Noi boksestadion. Desuden har Mangkornthong nu fremragende form at vinde for flere par boxershorts efter kampene i det sydlige Thailand samt kampe i Bangkok for 5 gange i Lumphinee boxing stadium og Ortorkor Nontaburi ved at vinde for 4 gange og at miste 1 gang. Han er således overbevist om, at Mangkornthong Phuketkertthanachot ikke kunne oprette disapointment til Muay Thai fans kanal 3 sikkert.

Leave a Reply