Rachabhat i Chombueng Village har krævet 3 boksere til at finde løsninger.

Assistenten PH.D. Chanchai Yommadit fra Rachabhat university i Chombueng landsby boksning lejr har ladet tre boksere i sit hold, der er Samranchai, Yodkanchan og Denanan af Rachabhat Universitet i Chombueng landsby boksning lejr til at tale for at finde løsninger. det bør overføre ret af ledelsen i alt, men nu disse tre par boksere har rejst for at kæmpe i nogle områder allerede.

 

Den store boss af Rachabhat i Chombeung landsby boksning lejr sagde efter reportere Muai Siam har klage fra assistenten Ph.D. Chanchai Yommadit om de tre boksere i boksning lejr består af Samranchai, Yodkanchan og dateanan at nu er de flyttet fra boksning lejr allerede. Men nogle af dem er gået til at kæmpe i nogle programmer med tilhængere uden overførsel af ret eller nogen aftale. Derefter, det bør tale med hinanden før, fordi alle bør handle inden for rammerne af loven. Tværtimod, nu disse navne tre boksere er stadig listen af Rachabhat i Chombueng landsby, men de er gået til at kæmpe i nogle områder, som ikke er den korrekte måde at gøre. Således bør det klart dette problem til at handle den rigtige måde uden at bevæge til at kæmpe med nogen kamp, de ønsker.

Leave a Reply