Han har flere ulemper, men aldrig savner i nogen kamp.

Pomphet Singbansang har praktiseret selv fremragende måde, hovedet Manote Hattayamat er virkelig sikker til ansigt med Phentor T. Pran 49 i Suek Kertphet denne 24 februar 2015 soldat boksning lejr. han kan vise sin gode resultater med sit upopulære navn, men han kan være jublede op til være mester af gruppen juble fra Ayutthaya provinsen.

 

Derfor, med sin gode form bliver vinderne alle de gange, det gjorde Pomphet Singbansrang eller boxer under ledelse af Manote Hattayamat eller borgmesteren i Bansrang kommune i kanton Bansrang, distrikt Bansrang, Amphur Bangpain af Ayuttaya provinsen har givet sin at kæmpe hele tiden. Derefter, promotor Chun Kertphet har lavet listen over ham til ansigt med Pentor T. Pran 49 i Suek Kertphet denne 24 februar 2015 soldat boksning lejr forud for test resultaterne til at blive mester par bokser i fremtiden.

 

Borgmester Manote viste, at for denne kamp Pomphet har aldrig praktiseret selv med ufuldkommenhed, han kunne vise sin gode resultater for sikker med at vinde mange penge og har gruppen juble fra Ayutaya provinsen. Men selv om han har sin flere ulemper end sine par bokser, han har aldrig været i pres med sine 100 procent at være vindere med dette tilfælde. denne 24 februar 2015, er han helt sikkert, at han kunne være vinderen for sikker.

 

For master par boxershorts i denne kamp, vil der være Banlangngen P. Peannaphat står over for med Ronnachai Santiubon som følge af det andet par boxer eller Phetrung Sitsornong Thongkoko Paemeanburi, ekstra S. Martin vender med Samranchai af Rachabhat Universitet i Chombeung landsby følgende af flere nye stjerner i dette program.

Leave a Reply