“Panomrunglek” bør reducere meget vægte.

Panomrunglek Kertmu 9 har til formål at forstå verdensmester i år, i denne ende af sigt måtte han kæmpe for internationale dem kun. Desuden Panomrunglek kan forstå for bælte verdensmester i 115 pounds ved at sætte hans bestræbelserat deltage i en Heng at beskytte verdensmester dette 5thFebruary 2015.

 

En anden fremragende boxer eller Panomrunglek Kertmu 9, før han har fattet verdensmesteren fra Daiki Kamate, havde han stadig har mindre score i de tidlige matche før vinde dette spil. Senere, har han taget tur til at kæmpe i både Thai og International en for at vente en chance for at forstå verdensmesteren igen. Tværtimod i år måtte han kæmpe for den internationale kun efter underretning af SiaNao eller Wirat Wachirarattanwong for at forstå verdensmester i 115 pounds. Således kan han reducere sin vægt fra kampene i 118 pund til 115 pounds til at forstå denne mester i programmet godt.

 

I år har SiaNao tillod ham at kæmpe i kun det internationale program Heng man at beskytte verdensmester Nakornsawan provinsen i denne 5. februar 2015. Men SiaNao kan reducere sin vægt til at kæmpe i 115 pounds i år at forstå verdensmesteren.

Leave a Reply