Bekræfter, at “Yodkhunphon” hans fit tilstand.

Susak eller Tawee Niranrat eller den store boss af Sakniranrat Muay Thai camp har afsløret, at journalister Muai Siam nu Yodkhunpon Sitkaewprayoon Filmkrongsangextracoal vil have programmet til at kæmpe i Semi endelige runde af 11st Fukthiangroup med Messey Pangkongphrab i Suek Chao Muai Thai denne lørdag 14 februar 2015 Om Noi kanal 3. Desuden kan han passere ind kæmper med Berkbarn Luakmuengphet med denne gang for at forberede sig godt blandt kampene. Således, den store boss af Sakniranrat Muay Thai camp har accepteret, selv om hans Muay Thai camp har ikke meget et navn varierede fra Pangkonghrab Muay Thai lejr, men han mener, at Muay Thai fans af Muai Thai program kan juble op hans boxer.

 

Susak sagde, at for denne kamp han bør sætte alle bestræbelser sit arbejde som bedst i dette boksning program. Derefter, for parathed i Muay Thai fans i hans Muay Thai lejr til at juble op hans boxer det bør ikke være bekymret fordi selvom hans Muay Thai camp er den lille, hans ene stadig ser vigtigheden af anerkendelse. Således måtte hans boxer kæmpe med hans gode resultater på trods af at være den anden ene tidligere. Dog er nu hans boxer blevet for at blive mester i alle match. Således, det bør ikke være bekymret for sit beredskab fordi han kan ikke kæmpe uden viser god form bestemt. Som et resultat bør Muay Thai fans støtte dem også.

Leave a Reply