Trang “Sriutai” til at kæmpe med sin lange spørgsmål.

Berm Phudin eller en af teamwork af Suek thailandske Lumphinee har opfyldt i form af den nye stjerne fra Utaithanee provinsen eller Sriutai Sorchor Piaekutai, der har viste det smukke form og god strategi at overvinde TKO eller Kaiyasit Kertchareonchai pænt indtil favorisere alle Muay Thai fans. Derefter, med sin smukke form han kunne støttes til at blive den kendte sig i dette boksning rute yderligere. Desuden har det spørgsmål til ham om at kæmpe med hvem i den næste kamp.

 

Efter Sriutai Sorchor Piaekutai har viste god form som værende den første sig at kæmpe med Kaiyasit Kertchareonchai i Suek Muai Thai Lumphinee udsendes TGN kanal 8 med ikke at gøre skuffelse til fans Muay Thai, nu han er blevet accepteret fra alle Muay Thai fans i boxing stadium og tv. Han er desuden den nye, med gode resultater af Sorchor Pieak Utai Muay Thai camp efter viser god form at overvinde Kaiyasit smukt den sidste kamp.

 

Derefter, sagde Berm Phudin eller teamwork af Suek thailandske Lumphinee om formen for Sriutai, at han i dette øjeblik er den nye med god form efter viser den gode præstation til Muay Thai fans TGN af kanal 8 i hele landet i Suek Muai Thai Lumphinee. Siden nu, kan han tage en pause Muay Thai camp for et par dage tidligere at komme tilbage til praksis, selv til at kæmpe i den næste kamp. Desuden kan han finde de nye programmer for Sriutai løbende at skabe gode og høj klasse bokser i fremtiden. Derefter, i den næste kamp skal det forudsige om Sriutai til at kæmpe med hvem herunder for at se hans program med garanterer, at han kunne være den gode fremtidige sig sikkert.

Leave a Reply