SuperBall er forsvundet på grund af sit pasningsspil af eksamen for at være politimand.

Efter Superball Banchamek eller den formelle mester af Isuzu program er forsvundet fra boksning cirkel i lang tid selv om han bruges til at vise god form at være velkendte for Muay Thai fans over hele landet, nu han har mulighed for at bekæmpe kun som det andet par bokser med udlændinge uden andre programmer til at kæmpe. Hvad mere har det rygte om, at han måtte forlade fra kæmper godt.

 

Men sidst teamwork Muai Siam har mødtes med Superball igen fodboldstadion i Siam Sport selskab efter Superball er kommet til at kæmpe fodbold fødselsdag Match af Baowee sidste onsdag 28 januar 2015 og derefter Superball har afsløret om sin historie at nu er han flyttet til bo hos Buakhao Banchamek allerede at øve sig i cirka 2 måneder med godt tage pleje af Baokhao. Således har han praktiseret selv for at være klar til kamp i den næste kamp på grund af sin gode huld og god opmærksomhed uden at gøre skuffelse for alle. Desuden, han vil gerne være den berømte, men han ved, at alle har undret mig over hans forsvinder i fortiden. Han sagde, at det var fordi han har kendt det gode resultat for bestået eksamen for at være politimand og derefter han har praktiseret om feltet for 1 måned. Tværtimod, det er ikke hans drøm, nu har han forladt fra dette felt allerede samt være klar til at komme tilbage til kampen i boksning programmet fuldt ud. Det er derfor han er forsvundet fra denne boksning cirkel i lang tid.

Leave a Reply