Iiad har lavet listen fejrer for regnskabsåret ged.

Chun Kertphet eller promotor Peerapong Theeradatepong har startet ged nytår med behandling med saltlage Iiad fra sydlige Thailand eller Peemai Arawan til ansigt med den gamle fortaler eller Tawarit den bedste Udorn med overfyldt af master par boxershorts fuldt ud i dette program uden at foretage nogen skuffelse.

 

Nu, listen over par boxershorts er stadig den samme for Suek Muai Thai Ched Se i det nye ged år 2015, det kan setup dette program den næste søndag 4. januar 2015 Lumphinee boxing stadium i samme tid. Derudover har initiativtageren afsløret at teamwork Muai Siam at til nytår eller den første uge, kan han gøre en beslutning om at gøre listen over denne lille par bokser til at kæmpe med hinanden igen mellem Peemai Arawan og Tewarit den bedste Udorn, efter at de har taget tur til at være taberen og vinderen for én gang. Derefter, det mener, at dette spil kan være sjovere, og Muay Thai fans bør ikke gå glip af for dette program som den nye år gave til alle.

Leave a Reply