Støtte til “Phetdam” for at være den gode fremtidige ene.

Den nye fremragende bokser fra Lamplaimat af Burirum provinsen eller Phetdam S. Sangakarnchang har viste det smukke form. Sidst, har han kæmpet i Million baht af Rachadamnern Muay Thai stadium at overvinde sin par boxer eller Toryodsiam Sorchor Wichitpadreaw for at vinde 1 million baht tilbage til Buriram provinsen med lindre fra wonder. Derefter, den smukke hoved dame af S. Sangakarnchang Muay Thai training camp og ejeren af Lamplaimat Maskinværksted er virkelig stolt om dette emne som bedste med hensyn til Palangmai gruppe teamwork i denne 2015 at skubbe op hendes bokser for at forstå mesteren i et andet program også at være ære i høj grad af hende hengivne og elsker Thai boksning stil for landskab Muay Thai training camp.

 

Pha S. Sangakarnchang eller den smukke ejer af Maskinværksted åbenbaret gennem Muai Siam at hun gerne vil bedste henvisning til Palangmai gruppe at skubbe op Phetdam S. Sangakarnchang i denne 2015 at være den velkendte sikkert. Desuden har det nu tidligere mester eller Nampon PK Peaster O tage sig fuldt ud i dette emne med friskheden af Phetdam efter fatte champion at vinde million baht fra Torsiam Sorchor Wichitpadreaw i to millioner baht Rachadamnern Muay Thai stadium. Desuden, hun sigte at i denne 2015 sin bokser kan forstå mester i et andet program til ære for S. Sangakarnchang boxing stadium igen med quaranteeing at gøre skuffelse til Muay Thai fans sikkert med tillid til bokser. Derudover har han senere vandt flere par boksere samt.

Leave a Reply