“Mit” bør genoverveje igen.

Sidde Pakpanang pralede til Mit Nakorn, det er ikke kun Rungphet af 5 stjernet kylling til at kæmpe med Khumthrab Suwityim med funniness i den ene side, men det er også Khumthrab til at banke Rungphet at nål hans ansigt. Desuden Palangmai teamwork har tjekket detaljer af dette par bokser allerede, og det har set egnethed for at lade Rungphet fra det andet program til at kæmpe med Khumthrab på grund af lighed for huld, med undtagelse af Khumthrab bedre strategi. Tværtimod, det bør fortælle lægen til at arbejde i dette spil, fordi det har høje udsat for Khumthrab til at banke Rungphet for at være nålen hans ansigt.

 

For Suek Chuchareon Muai Thai denne mandag 29 December 2014 Rachadamnern Muay nedsat Thai stadium, Sia Mor eller Chuchareon Raweearamwong Palangmai teamwork til at bistå dette par bokser mellem Khumthrab Suwityim eller bokser i Palangmai gruppe til ansigt med Rungphet af 5 stjerner kylling eller knæ bokser fra forskellige program. Derefter, denne ene er den nye og overrask én; Derudover har går Mit Nakorn eller Sumate Siasattabongkot eller promotor af Winmitchai følt forvirret efter at vide, at Palangmai gruppe kan leje Rungphet til at kæmpe med Khumthrab med hans mere fordel end Khumthrab at banke Khumthrab sikkert.

 

Ifølge denne nyhed sidste søndag, sidde Pakpanang eller træner af Suwityim boksning lejr Phuket provinsen har pralede med, at han gerne vil fortælle Mit Nakorn, der gav nyhederne ved at kigge udførelsen af Khumthrab til at genoverveje fordi Khumthrab har nu meget erfaringer til at kæmpe med flere boksere. Derefter, når man sammenligner hans god strategi og meget erfaringer, han har høj tilbøjelige til at vinde Rungphet også. Desuden bør det fortælle læger til at arbejde i dette spil samt at lade Rungphet at forberede sig til at være nål hans ansigt også. Ligeledes har han fortalte Khumphrab til at stoppe med Rungphet’s kneeing ved hjælp af albuer. Som et resultat, Muay Thai fans bør forudse om hans fortæller er sandheden, Suek Sia mere Chuchareon Muai Thai for denne mandag, teamwork af Palangmai og han er overbevist om, at Khumthrab kan have en stor chance for at være vinderen i dette spil sikkert med braveness af dommere til at dømme ham som vinder.

Leave a Reply